مقدار برگ ها را دو برابر کنید؛
میوههای خشک (زردآلو، کشمش، آلو، خرما) را میتوان قبل از افزودن به سالاد میوهای تازه در دم کرده چای سیاه یا اولانگ قرار داد. برای تنوع، از چای با طعم یاس، گل رز یا پوست پرتقال استفاده کنید.
اوچازوکه (از کلمه چا) یک غذای ژاپنی است که از برنج تازه پخته شده یا گرم شده تشکیل شده است که با نوارهای نازک جلبک دریایی نوری، واسابی، کراکر برنج خرد شده، آلو اومبوشی، دانه کنجد، تکه های ماهی تن یا ماهی قزل آلا، بونیتو خشک شده تزئین شده است.

و غیره. برنج و سپس سایر مواد را در ظرفی بریزید و روی دم کرده چای ترش نیوشا سبز بریزید. بدون معطلی سرو کنید. البته می توانید از برنج وحشی، قهوه ای، سیاه یا قرمز برای این غذا استفاده کنید.
همچنین می توانید سایر غذاهای ملایم مانند توفو را با سس تهیه شده از دم کرده چای، سس سویا و عسل مزه دار کنید.
ماهی را قبل از بخار پز یا پختن با برگ های چای پر کنید.
غذاهای لوبیای خشک را با اضافه کردن چند برگ چای در حین پخت طعم دار کنید.
گوشت یا سبزیجات را در دم کرده چای تفت دهید یا این غذاها را قبل از پختن در آن قرار دهید.
تخم مرغ ها را در چای بریزید؛
کیک ها، کلوچه ها و سایر شیرینی ها را می توان با کره ای که ذوب شده و در آن برگ های چای دم کرده اند یا با سوربت، بستنی یا گرانیتا با چای سبز طعم داده شده است، تهیه کرد.
یا آن را به وینگرت تهیه شده با روغن زیتون و سرکه بالزامیک اضافه کنید.
پودر چای سبز در نظر گرفته شده برای پخت و پز، و همچنین غذاهای مختلف – کوکی ها، نودل سوبا و غیره – طعم دار شده با این ماده را می توان در فروشگاه های مواد غذایی آسیایی و در اینترنت یافت.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.