در بیماران مبتلا به تغییرات مورفولوژیک عروقی، استفاده از روش DNTP برای هدایت کاتتر برای قرار گرفتن کافی در داخل رگ خونی ممکن است برای کانولاسیون ایمن و موفقیت آمیز مفید باشد.
بنابراین، ما یک کارآزمایی تصادفیسازی با سوزن آنژیوکت و کنترلشده را برای ارزیابی اثربخشی روش DNTP هدایتشده با اولتراسوند در بیماران مسن بالای 70 سال انجام دادیم.
ما فرض کردیم که تکنیک DNTP می تواند میزان موفقیت اولین تلاش را افزایش دهد و عوارض مربوط به کاتتریزاسیون را در مقایسه با روش معمولی دید محور کوتاه کاهش دهد. نتیجه اولیه این مطالعه میزان موفقیت کانولاسیون شریانی در اولین تلاش بود.
پیامدهای ثانویه عبارت بودند از زمان کانولاسیون، تعداد تلاشهای قرار دادن و عوارض مربوط به کاتتریزاسیون.
مواد و روش ها
این مطالعه آینده نگر در مرکز پزشکی Kangbuk سامسونگ، سئول، کره انجام شد. این مطالعه توسط هیئت بررسی نهادی مرکز پزشکی Kangbuk Samsung (IRB No. 2019-04-020) تأیید شد و رضایت آگاهانه کتبی از همه افراد شرکت کننده در کارآزمایی وجود داشت.
کارآزمایی قبل از ثبتنام در کارآزماییهای بالینی کره (KCT 0004232، محقق اصلی Jin Hee Ahn، تاریخ ثبت 21/2019 اوت) ثبت شد.
بیماران بالای 70 سال با وضعیت فیزیکی ASA II-IV، که برای جراحی انتخابی برنامه ریزی شده بودند، بین اکتبر 2019 و ژوئن 2020، تحت بیهوشی عمومی با کانولاسیون شریانی، وارد مطالعه شدند.
معیارهای خروج بیمارانی با تست آلن غیرطبیعی، ناهنجاری شریان های ساعد در سونوگرافی، فرسایش پوست، هماتوم، علائم حیاتی ناپایدار یا جراحی اورژانسی بودند.
تصادفی سازی و کور کردن
همه بیماران به طور تصادفی در یکی از دو گروه قرار گرفتند. در گروه C کاتتریزاسیون در نمای محور کوتاه به روش مرسوم و در گروه D کاتتریزاسیون با روش DNTP انجام شد. تیم آماری یک لیست تصادفی از طریق برنامه وب ( http://www.randomizer.org ) تهیه کردند.).
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.